17 comentarios en “nos hacemos visibles en nuestro entorno…

    1. There is a video lesson that should be in every gofl7r&#821e;s library called “jim mclean 8 step golf swing”It will break down your swing in 8 steps and also give you good practice drills.Easiest way to correct slice is create a smooth tempo swing and keep your head down.Also not trying to murder the ball fro distance helps

    1. Hola, fa un parell de semnates vaig mantenir una conversa teleff2nica amb un dels vostres companys per informar-me de com formar part en el mf3n de la recuperacif3 del mon rural.Acabo d’heretar un pis al que no puc fer front ja que no tinc feina ni cap mena d’ingre9s i m’agradaria saber si podria comptar amb el vostre ajut, dins les vostres possibilitats evidentment, per tenir un lloc on anar a viure un cop hagi venut el pis. O fins hi tot abans.Tinc 49 anys, 3 gats i degut al alzheimer quepatia la meva mare, aturada de llarga durada. Soc dissenyadora gre0fica, m’apassiona la fotogre0fia, m’agrada tan apendre com ensenyar, les ciutats m’angoixen i tinc ben clar quin e9s l’estil de vida rural, ja que m’es familiar. Ja no es tan una vocacif3 com una necessitat vital per a mi fer aquest pas i trobar gent que em pogue8s aconsellar i ajudar per fer-ho. Per aixf2 em vaig adree7ar a vosaltres. Ganes no em falten, us ho puc ben prometre.A l’espera d’una resposta vostra, us quedo molt agraefda per la vostra atencif3.Emma Gonzalez.

    2. See Twitter feed; visits both Mionpaenlis and St. Paul TV food personality and chef Andrew Zimmern brings his outsized personality and interest in exotic eats to the streets of the Twin Cities (and beyond) with his widely roaming AZ Canteen. Try the Cabrito Grinder ($8), which offers the unique taste of goat sausage blended with spices such as whole fennel seeds. [Full review] […]

  1. Hola: no veig cap adree7a de correu per deaxir aquest missatge, perf2 ens havedem apuntat dues persones per venir a les jornades de formacif3 i no podrem venir: Xavi Paniello i Xavi Calvo. Fins una altre!

  2. before 'the silence is de&;neing.a#39fWhile it is not my nature to throw in the towel, at times I wish I had one of those 'memory thingies' from Men in Black so I could erase this whole nightmare. The fact everyone is calling for an FBI investigation into Weinergate and not Obamagate is something I can't wrap my head around.

Los comentarios están cerrados.